WordPress kullanmanın faydaları

 Fark etmemiş olabilirsiniz fakat WordPress her yerde. W3techs'e nazaran Temmuz 2020'de web sitelerinin neredeyse %38'i WordPress kullanıyordu. Ve bu sayı giderek artıyor, 2019'da bu oran %34'tü.

Pek oldukça internet sayfası etken olarak WordPress kullandığından, devamlı olarak kontrol edilmekte, geliştirilmekte ve mesele giderilmektedir. Tam olarak çözemediğiniz bir sual yada bir şeyle karşılaşırsanız, büyük olasılıkla başka birinin de aynı fikre haiz olması ve bir çözüm yada cevap bulması muhtemeldir, kısaca bu tarz şeyleri çoğu zaman süratli bir arama tasarrufu ile kendiniz bulabilirsiniz. sen süre.

Geliştirici Olmadan Oluşturması ve Özelleştirmesi Kolay

WordPress, devamlı bir eklenti deposu, sonsuz temalar ve son olarak WordPress Gutenberg uygulamasıyla web sitenizi oluşturmayı ve özelleştirmeyi her zamankinden daha kolay hale getiriyor.

WordPress Gutenberg, şiddetle eleştirilen ilk sürümünden bu yana oldukça yol kat etti. Yalnızca yazı yazmak için kullanılamaz, bununla beraber web sitenizin düzenini de tamamen özelleştirebilir - hepsi tek bir kod satırı olmadan.

Ve yakın gelecekte, web sitenizi tasarlamak için ek eklentilere ve sayfa oluşturuculara daha azca gerekseme duyulacaktır.

WordPress Güvenilirdir, Günceldir ve Güvenliğe Kuvvetli Bir Odaklıdır

WordPress, 2003'te ilk ortaya çıkışından bu yana uzun süredir piyasada, sadece her yıl daha çok internet sayfasında kullanılmaya devam ediyor.

Niçin?

WordPress eski olmasına karşın, mümkün olan en iyi güvenilirliği, araçları, optimizasyonu ve güvenliği sağlamak için hala sık sık güncellenmektedir.

Web siteniz için WordPress kullanıyorsanız, WordPress'in web sitenizi oluşturmak için kuvvetli bir vasıta bulunduğunu onlarca defa kanıtladığı için yarın yok olmayacağından güvenilir olabilirsiniz.

WordPress Parasız ve Açık Kaynaktır, Netice Olarak Büyük Bir Eklenti Kitaplığı Oluşturur

WordPress açık kaynaklı bir platformdur ve onu destekleyen herhangi bir web barındırıcısında kullanmak parasızdır. Bu, geliştiricilerin üstünde çalışmasını inanılmaz derecede popüler ve kolay hale getirdi.

WordPress'in eklenti isminde olan bir özelliği olduğundan, bu, web sitenize ekleyebileceğiniz oldukça büyük bir hususi eklenti kitaplığıyla sonuçlandı.

Blogunuzla yapmak istediğiniz belirli bir şey var ise, WordPress eklenti kitaplığı şu anda kullanabileceğiniz 57.000'den fazla eklenti barındırdığından, muhtemelen bunun için bir eklenti bulunduğunu görmüş olacaksınız. Bu, öteki platformların haiz olmadığı yada seçenekler açısından noksan olduğu türden bir özelliktir.

Eklentiler vasıtasıyla bu özelleştirme düzeyi ve WordPress'in açık kaynak olması gerçeğiyle, web sitenizle yapabileceklerinize ilişkin tek kısıtlamanız geliştiricinize, tasarımcınıza ve eklenti kullanımınıza bağlı olacaktır.

SEO Dostu

WordPress, arama motoru optimizasyonunuza (SEO) yarar sağlayabilir, böylece web siteniz Google'da daha [kolayca] bulunabilir, bundan dolayı WordPress panosu vasıtasıyla erişmesi ve özelleştirmesi kolay temel SEO ayarlarıyla beraber gelir. WordPress web sitelerinden bahsetmiyorum bile, web sitenizi mümkün olduğunca kolay taramak ve idrak etmek için yapılandırılmıştır.

Ek olarak, sayfa içi SEO için daha çok optimizasyon yapmanıza destek olacak, erişebileceğiniz SEO'ya hususi eklentileri de unutmayalım.

Web sitenizi oluşturmak için hangi platformu kullanacağınızı düşünüyorsanız, WordPress kesinlikle en mühim unsur olmalıdır. Aşağıdakiler de dahil olmak suretiyle birçok pozitif yanları sebebiyle:

  • Uygulaması ve kullanımı parasız
  • Yaygın olarak desteklenen ve mesele gidermesi kolay
  • Tam özelleştirme
  • Bir geliştiriciye gerek kalmadan inşa edilmesi kolay
  • Sık güncellemeler
  • Kanıtlanmış bir platform
  • Kuvvetli güvenlik
  • Oldukca çeşitli eklenti eklentileri
  • Google ve arama motoru optimizasyonu dostu

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İZMİR WEB TASARIMI ve SEO

Adwords Onayı Yapmak Mecburi Mi?