WordPress SEO için Neden En İyisidir?

WordPress, mühim bir üçüncü taraf desteğine haiz olduğundan en iyi internet sayfası oluşturma platformudur. Birçok çevrimiçi öğretici ve kılavuz, okuyucunun WordPress kullandığını varsayar. Mektuba yönelik bir öğreticiyi izlemek, onu başka bir platforma uyarlamaktan fazlaca daha kolaydır.

Web eğitimlerine ek olarak, birçok popüler SaaS aracının WordPress entegrasyonları vardır. WordPress ile, internet sayfası sahiplerinin yararlı buldukları bir aracı entegre etmek için bir geliştirici tutmaları gerekmez. Bunun yerine, eklentiyi yükleyebilir ve entegrasyonu birkaç dakika içinde bağlayabilirler.

WordPress, dostu CMS ve eklenti desteği sebebiyle en iyi SEO platformudur. CMS, meta veri eklemeyi, görüntüleri optimize etmeyi ve kalıcı bağlantıları düzenlemeyi son aşama kolaylaştırır. Ek olarak, herhangi bir işletme sahibinin içeriğini optimize etmesini kolaylaştıran Yoast SEO şeklinde eklentileri de destek sunar.

WordPress'in en iyi platform olmasının pek fazlaca sebebi var.

Topluluk büyüyor

WordPress web sitenizde kullanılabilecek her türlü değişik eklenti ve geliştirmeyi geliştiren bir sürü yeni işletme ve şahıs var. Eklentiyi kullanmak için minik bir ücret ödersiniz ve bu, bir geliştiriciye onu oluşturması için ödeme yaparak tonlarca paradan tutum etmenize destek verir (kısaca, tekerleği tekrardan buluş etmeniz gerekmez).

Özelleştirilebilir

Veritabanları, kullanıcı profilleri, gönderi türleri vb. şeklinde karmaşık bir internet sayfası oluşturmak için ihtiyacınız olan birçok şeyle beraber geldiğinden, birazcık hayal gücü ve iyi bir tam yığın geliştirici ile ihtiyacınız olan her şeyi oluşturabilirsiniz.

Parasız

Açık kaynak modeli kullanıyorsanız

WordPress en iyisi değil, sadece

Teknik olarak konuşursak, WordPress bir internet sayfası oluşturmak için en iyi platform değildir, sadece en popüler olduğu ve her adam ve köpeğinin onunla bir tür deneyimi olduğundan insanoğlu bundan daha fazlasını alacaklardır.

WordPress ile ilgili forumlar, destek grupları ve yardım ağı harikadır - yalnız ulaştığınız herhangi bir soruna başka biri de aynı problemi yaşamış olacak ve size çözüm sunabilecektir.

Kılavuzlar o denli yaygın ve kullanılabilir ki, WordPress'e ilk günden adım atmak ve sitenizi derhal optimize etmeye adım atmak fazlaca kolay.

Kullanıcı arayüzü kolay ve sezgiseldir, bundan dolayı yeni başlayanlar bile birkaç gün içinde bir internet sayfasını hazır ve çalışır hale getirebilir. Ondan sonra daha gelişmiş şeyler için kendi kendine öğrenebilir yada birçok topluluktan birinden yardım alabilirler.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İZMİR WEB TASARIMI ve SEO

Adwords Onayı Yapmak Mecburi Mi?

WordPress kullanmanın faydaları